• DK
  • DE
  • GB
 

Marts & April menu på Broholm Slot

Broholm Slots restaurant og køkken følger årstidens sæsoner. Mange af råvarerne får vi fra lokale leverandører og ildsjæle, de fleste har vi haft privilegiet at samarbejde med i flere år.

Marts og april kan både være kolde og vinteren vil ikke altid slippe sit tag selvom de fleste af os længtes efter lysere tider og det milde forår. Hvis varmen får fat er vi indimellem så heldige at de første lokale asparges finder vejen til os. På de første sanketure til lokale strande finder vi nu Strandarve, salturt og strandkål.



AFTENMENU


LETRØGET KAMMUSLING
Persillepure og jordskok som cruditè og friteret
Kr. 185,-

BOUILLABAISSE
Jomfruhummer og confiteret blæksprutte
Kr 185,- / Som hovedret kr. 315,-

VARIATION AF KARTOFFEL
Som sprød galette med persillerod og cremet ragout med Arla Unika Krondild
Kr. 185,- / Som hovedret kr. 315,-

ØKOLOGISK LAM FRA HJELHOLDT I VARIATION
Grøn kartoffelkompot, små løg og rødvins-lammeglace
Kr. 315,- Som hovedret

UDVALG AF TEMPEREREDE OG VELMODNE GÅRDOSTE
med friskbagt knækbrød samt
sortiment af syltede og henkogte garniture.
Kr. 185,-

VARIATION AF HAVTORN
Som pannacotta med havtorngele, ganache og sorbet
Kr. 185,-


Menu med 4 retter kr. 795.- Vinmenu 4 glas vin kr. 495.-
Saftmenu 4 glas kr. 360.-
Menu med 5 retter kr. 895.- Vinmenu 5 glas vin kr. 610.-
Saftmenu 5 glas kr. 450.-
Menu med 6 retter kr. 995.- Vinmenu 6 glas vin kr. 725.-
Saftmenu 6 glas kr. 540.-